Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Odds 13 med Manchester City

BSC Young Boys skal op imod Manchester City på onsdag i en kamp spillet på Stade de Suisse Wankdorf. Det er tredje runde af gruppespillet i Champions League

BSC Young Boys skal op imod Manchester City på onsdag i en kamp spillet på Stade de Suisse Wankdorf. Det er tredje runde af gruppespillet i Champions League, hvor begge fortsat vil være yderst opsatte på at føje til pointkontoen. Der bydes ind med spilforslag til tre af aftenens kampe i dagens udsendelse.

Efter anden runde af gruppespillet er BSC Young Boys nummer tre med et point, mens Manchester City har seks point som nummer et.

BSC Young Boys kommer til deres næste Champions League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Manchester City kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp, svarende til 27 mål i alt. De måtte finde sig i seks scoringer imod, eller et snit på 0.6 pr. kamp, hvor de holdt rent bur fire gange.