18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Bellingham får kort

Sidste semifinale, hvem skal i finalen og møde Spanien og hvem skal hjem. Ligesom i de to foregående EM-slutrunder er der ikke nogen kamp om 3. pladsen.

EM-slutrunden
Onsdag 21.00
Holland - England
J. Bellingham får kort til odds 3,75 hos Bet365

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Bellingham får ikke karantæne i evt finale, selvom han har fået et kort tidligere i turneringen. 
⇒ Bellingham har tidligere fået en stor bøde for netop at svine Zwayer (kampens dommer) til. 
⇒ Meget på spil, hvilket siger sig selv, når det nu er en semifinale ved en stor international turnering.

Normalt får en spiller karantæne ved to gule kort ved en slutrunde, men nu er vi nået så langt frem, at tidligere kort i turneringen er blevet slettet, så den eneste måde at få karantæne på til en evt finale er direkte rødt kort, uagtet kort-historik tidligere i turneringen. Der kan derfor forventes en del (gule) kort mod slutningen af kampen, såsom brok, professionelt frispark eller tidsudtræk fra et evt førende hold.
Bellingham fik gult kort for frispark i 1/8-finalen efter bare 17 min. Han er ikke anfører, så hvis han får sagt noget til dommeren, så skal han have kort jf. reglerne for denne slutrunde. Som nævnt længere oppe, så har dommer Zwayer og Bellingham en historik. Tilbage i slutningen af 2021 dømte Zwayer Bayern München - Dortmund og efter kampen var Bellignham ude at svine ham til, hvilket kostede ham en bøde på næsten 300.000kr. De to herrer har ikke stået overfor hinanden siden. 
Bellingham fik ni gule kort og et rødt kort i den forgangne sæson for Real Madrid (42 kampe).