18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Europa League i Sverige

Første kamp i europæisk regi for disse to hold i sæsonen 24/25, hvor svenske Elfsborg tager imod cypriotiske Pafos i første opgør af to.

Europa League kvalifikation
Torsdag 19.00
Elfsborg - Pafos
2-tal +0,75 (asian hcp) til odds 1,80 hos Bet365
 

3 ting taler for spillet: 

⇒ Elfsborg er slet ikke hvad de var sidste sæson. 
⇒ Den cypriotiske liga er bedre end den svenske. 
⇒ Pafos er en smule bedre end i sidste sæson. 

Det er første kvalifikationsrunde, så det hold der går videre skal forbi tre hold mere før de kval´er til gruppespillet. Der er returopgør på Cypern om en uge. Den svenske liga er i fuld gang i modsætning til den cypriotiske d.24. August, hvor Pafos dog har Super Finale en uge forinden mod APOEL. Pafos har dog holdt sig igang siden d.23. Juli med træningskampe, senest mødte de Panathinaikos hvor de fik 0-0. 
På UEFAs koefficient-liste over europæiske ligaer er den cypriotiske fem pladser bedre end den svenske Allsvenskan hhv 24. og 29. plads. 
Elfsborg har en fordel af, at de spiller på kunstgræs hjemme på Borås Arena, hvilket Pafos ikke gør på deres hjemmebane. 
Elfsborg blev 2´er sidste år i ligaen, hvor kun en bedre målscore afgjorde det til Malmøs fordel, men Elfsborg er slet ikke det samme hold længere, hvilket også er kommet til udtryk i deres nuværende placering i Allsvenskan, hvor de kun er 7´er efter 13 kampe - 16 point efter førerholdet Malmø. Elfsborg har bl.a. sagt farvel til deres fire mest scorende spillere siden sidste sæson. 
Pafos blev 5´er i sidste sæson. De har skiftet en del ud, men ikke mistet nogen af deres bærende kræfter fra sidste år. Til gengæld har de forstærket sig.