Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: FCK indtager Bayern

F.C. København skal op imod Bayern München denne onsdag i en duel på Fussball Arena München, hvor hjemmeholdet er sikker på førstepladsen i gruppen, mens FCK ikke er sikker på noget som helst

Onsdag 21.00
Bayern München - FCK
FCK under 2.5 kort
Odds 1.90 @bet365

Mens eksempelvis Unibet m.fl. byder ind med odds omkring 1.60 på, at FCK højst får to kort, ligger bet365 i skrivende stund på odds 1.90. Efter min mening ligger førstnævnte mere rigtigt end sidstnævnte.

FCK er lige gået igennem to kampe mod Manchester United med sammenlagt ét gult kort. Hjemmeholdet burde ikke komme ud med fråde om munden, idet de allerede har sikret førstepladsen og hvorfor skulle FCK i øvrigt ikke kunne spille lige så disciplineret som i Manchester?

Du kan se over 10 forskellige spil på kampen i videoen her på siden, og vi har overskud med fra tirsdagens attentat på runden i Champions League. Det kan du også læse mere om ved at klikke på videoen.

Jamal Musiala, Matthijs de Ligt, Tarek Buchmann og Raphael Guerreiro er alle ude af truppen, som Bayern München tager imod F.C. København med på Fussball Arena München.

F.C. København kan fremvise et respektabelt gennemsnit på to scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende onsdag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Bayern München går ind til deres sidste hjemmekamp i gruppespillet i Champions League i superform. Med maksimumpoint for deres første fire kampe, er de sikret videre adgang til næste runde. Nu jagter de femte sejr på stribe, men førstepladsen i puljen er endda også sikret. Så hvad kommer Bayern ud med? Deres trup er ikke så bred, som træner Tuchel ønsker sig, så hvad sparer han og hvad kommer FC København med? De har spillet en stærk turnering til nu, kulminerende med sejren over Manchester United. Er München for stor en mundfuld, eller kan FCK præstere endnu en overraskelse?.

Bayern München har før kampen på onsdag et godkendt snit på to mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede ti mål. Det er lig med en i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.