De to vestafrikanske lande, Guinea og Gambia, mødes her i gruppe C´s anden runde ved African Cup of Nations.

Over 2 mål, Odds 2,02 Bet365

3 ting der taler for spillet:

⇒ De to holds første kamp ved turneringen var ret åbne og med 5 mål sammenlagt.
⇒ Ingen af holdene kan rigtig bruge 1 point til noget.
⇒ Generelt har det været en mere målrig turnering end forventet og det bør ikke blive færre, nu hvor vi er nået til anden runde.

Indsatsen retur, hvis der scores præcis 2 mål i kampen.
Generelt har der været flere mål i turneringen end der plejer og hvad der var forventet på forhånd. Anden runde i gruppespillet ved turneringen African Cup of Nations, der i år bliver afholdt i Elfenbenskysten i den vestlige del af Afrika. De to hold er også i pulje med gruppens forhåndsfavoritter Cameroun og Senegal. De to bedste hold går videre fra gruppen, men også de 4 bedste treere ud af de i alt 6 går videre. Gambia tabte i første runde 3-0 til Senegal, men de skabte faktisk en del frem ad banen, herunder 12 afslutninger. Adams på den defensive midt så endda rødt i slutningen af 1. halvleg. De er mere eller mindre tvunget til at gå efter sejren her, for ellers skal de slå Cameroun i sidste runde og det er en del sværere.
Guinea fik 1-1 mod Cameroun i første runde, selvom de også spillede med en mand i undertal i en halvleg. De kom endda tidligt foran og prøvede derefter at forsvare de 3 point hjem og efter de blev udlignet i starten af første halvleg så at forsvare det ene point hjem. Guinea er svage favoritter mod Gambia og bør også gå efter sejren, da de så vil være videre inden sidste runde, hvor de er store underdogs mod Senegal.