Spil

Optakt: Brag hos Bayern, Liverpool på pointjagt

Der skal spilles otte Champions League-kampe tirsdag aften og studiet kigger dybt i øjnene på to af dem, samt runder fire andre dueller

To hold, der ønsker at fortsætte deres perfekte start på UEFA Champions League-gruppespillet, tørner tirsdag sammen på Allianz Arena, når Bayern München underholder Barcelona.

Bayern München vandt deres indledende Champions League-gruppespilskamp 2-0 på Stadio Giuseppe Meazza mod Internazionale. Leroy Sané scorede i sejren. De er ubesejret i deres seneste 11 kampe i alle turneringer (W6 D5 L0) på vej ind i kampen mod Barcelona.
Barcelona vandt deres indledende Champions League-gruppespilskamp og slog Viktoria Plzeň 5-1 på hjemmebane. Robert Lewandowski fik øje på med tre mål. Ved indgangen til tirsdagens kamp er de ubesejret i deres sidste otte kampe i alle konkurrencer (W7 D1 L0).
Barcelona og Bayern München er henholdsvis nummer et og to i gruppen med tre point. Andetsteds i gruppen ligger Internazionale nummer tre på nul point. Viktoria Plzeň er nummer fire på nul point.
Da de to hold sidst mødtes i aktion, sejrede Bayern München 3-0 i en Champions League-gruppespilskamp på Allianz Arena i sidste sæson. Thomas Müller slog først til for Bayern i det 34. minut. Leroy Sané og Jamal Musiala fandt også nettet.
Bayern München har fået det bedre af Barcelona på det seneste med sejre i tre lige kampe, der dateres til august 2020. Bayern har scoret Barça 14-2 i løbet af deres sejrsstime.
Med et hattrick mod Viktoria Plzeň er Lewandowski den tidlige førende Champions League-målscorer for Barcelona. Sané fører Bayern München i Champions League-scoring efter at have nettet i deres åbningskamp mod Internazionale.
Værterne har scoret i hver af deres seneste 16 kampe på tværs af alle turneringer. De har ramt netmaskerne i alle kampe siden et Champions League-møde med Villarreal i april.
Værterne Bayern München var ubesejret i fem Champions League-kampe på hjemmebane i sidste sæson. Barcelona havde i mellemtiden tre sejre, en uafgjort og to nederlag i deres seks europæiske konkurrencer væk fra Spotify Camp Nou. Bayern vil være ude på at forlænge en 12-kamps ubesejret stime (W7 D5 L0) i alle konkurrencer. Det spanske hold befinder sig i øjeblikket på en ubesejret stime på 16 kampe på udebane (W13 D3 L0).
I deres seneste seks kampe i alle turneringer har Bayern München vundet tre og spillet tre uafgjort. De scorede 18 og indkasserede fire i løbet af den strækning og scorede først i fire af de seks konkurrencer. De havde ni mål i første halvleg, mens deres modstandere nettede to gange i de første 45 minutter. Barcelona har vundet fem og spillet en uafgjort i deres seneste seks. De scorede 20 og indkasserede to i den periode og nettede først i fem af de seks. De havde otte mål i første halvleg, mens deres modstandere nettede to gange før pausen.