FC København tabte

De danske mestre er ude af europæisk fodbold efter nederlag til Marseille.

FC København stillede op i en offensiv 4-4-2 og der skulle et lille mirakel efter at det danske mesterhold skulle gå videre efter 1-3 i Parken for en uge siden. Danskerne jagtede dog miraklet og var rigtig godt med i første halvleg.

William Kvist afløste Pospech der ude med en skade og han gjorde en rigtig fornuftig indsats, imens at der kom gode indlæg til de to angribere, Santin og Dame 'N' Doye som begge havde chancer for at score, men det blev dog ikke til scoringer. Det kom der dog i den anden ende, hvor Johan Wiland endnu en gang stod fra start. Efter små fyrre minutter scorede Marseille, i den periode af kampen, hvor FC København styrede kampen. Ben Arfa halvflugtede bolden ind i det lange hjørne, hvor man godt kunne argumentere for at Wiland skulle have haft den.

Det gjorde at det var en flot slukøret FC København spillere som luskede ned til pause og taktiske overvejelser fra Ståle Solbakken.

Da spillerne kom ud fra pause, så var det som om at de allerede havde opgivet håbet og de fleste af spillere, var bare ikke skarpe nok. Halve forsøg og afleveringer som ikke lykkedes blev mere og mere almindelige og det hjalp ikke på københavnernes indsats. Jesper Grønkjær blev taget ud efter en tam indsats og erstattet i Ailton. Den offensive udskiftning gav dog negativt udfald da Marseille scorede minutterne efter til 2-0 ved Kone, som køligt afdriblede Wiland. Selvsamme Kone, var på pletten efter 78 minutter, hvor han efter en kikset offside fælde scorede til 3-0 og udstillede FC København totalt. Så begyndte Marseille at slippe foden fra speederen og med tre minutter igen, fik Ailton scoret på det, som vidst nok, kaldes et trøstemål.

3-1 blev kampens resultat og derfor er FC København ude af europæisk fodbold i år. En anden person som er ude er Don Ø, som også var med FC København for sidste gang. Dermed et farvel til begge.