SønderjyskE – Hobro IK: Bedst og værst

Hvem stjal opmærksomheden, da SønderjyskE og Hobro IK spillede 1-1 på Sydbank Park.

SønderjyskE - Hobro IK 1-1 (1-1)
1-0 Tommy Bechmann 12´
1-1 Mads Hvilsom 34´

Kampens bedste

SønderjyskE:
Det var på ingen måde til at se, at Tommy Bechmann skulle have lidt af en overbelastningsskade inden kampen, for SønderjyskE-angriberen viste stort overskud i sit holds kontraangreb, hvor han konstant var til stede med farlige driblinger og sit blik for modstanderens mål. Det fremragende føringsmål kronede unægteligt en flot præstation. Udskiftet på grund af træthed efter 75 minutter.

Hobro IK:
Quincy Antipas var ofte en fare for SønderjyskE-forsvaret med sin evne til at gå ind i kombinationer og lave dybdeløb, og så var han ikke mindst manden bag det flotte oplæg til Mads Hvilsoms udlignende 1-1-scoring.

Kampens værste

Hobro IK's Jonas Damborg blev gang på gang overløbet på midtbanen og et tidligt gult kort betød tilmed, at han havde svært ved at gå helt ind i duellerne kampens sidste time. Efter 60 minutter begik han desuden det, der lignede et straffespark, da han gik i ryggen på Marvin Pourié.

Kampens detalje

Tommy Bechmann sendte SønderjyskE på sejrskurs med en flot solotur, hvor han rundede Mads Justesen og bagefter sparkede bolden over i det lange hjørne. Formentlig rundens flotteste mål.