1. division

Esbjerg skuffede igen: Taber til bundhold på hjemmebane

Esbjerg fB skuffede på hjemmebane mod rækkens nummer 10.

I weekenden måtte Esbjerg fB tage til takke med et enkelt point, da de gæstede Kolding IF, og Superliga-nedrykkerne kunne ikke rejse sig tirsdag aften.

Esbjerg tog ellers imod Hvidovre IF, og det var et møde mellem top og bund. Esbjerg lå nemlig nummer fire i 1. division før kampen, mens Hvidovre var nummer 10 efter seks nederlag i deres første syv kampe.

Men de vestjyske værter kunne ikke tage sejren, og i stedet løb de sjællandske gæster med deres anden sejr i denne sæson.

EfB fik ellers sendt bolden i mål i første halvleg, men det mål blev annulleret for offside. Det første gældende mål stod Hakan Redzep fra Hvidovre i stedet for med et skud fra distancen.

I starten af anden halvleg fik Hvidovre også udbygget føringen ved Tobias Thomsen, som scorede kampens sidste mål til 2-0 i gæsternes favør. De kunne dermed rejse hjem med tre point i baggagen.

Esbjerg fB er i skrivende stund fortsat på fjerdepladsen, men kan blive overhalet af både Fredericia og Fremad Amager. Hvidovre får trods sejren heller ikke ændret på deres placering i tabellen.

Hobro snublede i Kolding
Hvidovres sejr var ikke tirsdagens eneste overraskelse i 1. division.

Andetsteds tog Kolding IF nemlig imod Hobro IK, og her vandt værterne 2-1 på mål af Denis Fazlagic og Oliver Drost. Det var Koldings første sejr i denne sæson.

Kolding er dog stadig nummer 11 i rækkne, mens Hobro er nummer seks.