• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Victor Risager

Avis: Dansk interesse for gratis Bubacarr Sanneh

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

RSC Anderlecht er klar til at sælge Bubacarr Sanneh for meget lidt, og der skulle være dansk interesse

Af Victor Risager

Flere danske klubber meldes interesserede i den tidligere Superliga-stjerne Bubacarr Sanneh, der er uønsket i RSC Anderlecht. Belgierne skulle således være klar til at lade ham gå meget billigt.  

Det skriver den belgiske avis Het Laatste Nieuws.

Læs også:Agent: Andrew Hjulsager bliver i KV Oostende

Ifølge avisen er Bubacarr Sanneh ikke en del af Vincent Kompany og Frank Vercauterens planer i Anderlecht, og de skulle være klar til at lade ham gå stort set gratis, selvom de købte ham for hele 60 millioner kroner for blot halvandet år siden.

Og det kan betyde et comeback til dansk fodbold, hvor han spillede fra 2014 til og med 2018. I hvert fald skulle et par danske klubber samt cypriotiske Pafos FC have vist interesse hidtil.

Læs også:Et halvt år mere: Horsens forlænger lejeaftale med Sanneh-arving

Bubacarr Sanneh vil dog helt forblive bosiddende i Belgien, forlyder det, selvom han hidtil ikke har haft succes i belgisk fodbold – hverken hos RSC Anderlecht eller som lejesvend hos KV Oostende. Det skyldes, at han for nylig er blevet far.

Men den 25-årige gambier tjener knap 800.000 euro om året – altså seks millioner kroner – og det har de færreste belgiske klubber råd til at betale.

Bubacarr Sanneh har blot spillet 19 kampe for RSC Anderlecht, der i den seneste sæson udlejede ham til tyrkiske Göztepe og belgiske KV Oostende. I Superligaen optrådte han med stor succes for AC Horsens og FC Midtjylland. 

Læs også:Bo Henriksen jagtede keeper: Måtte maile agenten midt under en kamp

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus