• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Mikkel Fuhr Nielsen

Bød 37 millioner: Vi kunne have fået dansk stjerne

Foto: Club Brugge

Den danske landsholdsbobler fik sit drømmeskifte i hus, men det kunne godt være gået anderledes ifølge KAA Gent, der også var ude efter ham.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Casper Nielsens præstationer i Belgien bragte ham denne sommer i høj kurs, da transfervinduet smækkede sine døre op.

Han og klubben var blevet enige om, at han efter en flot sæson i Royal Union SG skulle videre. Men da buddet fra Club Brugge kom, var det alt for lavt til, at Union ville acceptere det.

Det bragte nye bejlere til bordet, og en af dem var KAA Gent, der angiveligt var blevet enige med Casper Nielsens daværende klub om en pris på 37 millioner kroner. Men danskeren ville ikke til Gent.

Derfor afviste han et skifte til dem, da han ville vente på Club Brugge. Det viste sig at være den rette strategi, da han for ganske nyligt blev præsenteret i mesterklubben.

Men ifølge KAA Gents cheftræner, Hein Vanhaezebrouck, så kunne det være endt anderledes.

- Jeg vil ikke sige noget om det. Det er kendt, at vi gjorde et forsøg, og vi kunne have gjort det færdigt, hvis vi havde gjort, hvad vi skulle gøre meget hurtigere. Det trak ud lidt for længe, siger han til Het Laatste Nieuws ifølge Voetbalkrant.

Brikkerne faldt i hvert fald sådan på plads, at Casper Nielsen nu tørner ud for Club Brugge, hvor han allerede har fået sin debut. Det gjorde han i første spillerunde mod KRC Genk.

Her skal han sammen med klubbens anden dansker, der ligesom Casper Nielsen har taget Belgien med storm, forsøge at genvinde det belgiske mesterskab, mens man også vil være relvante i Europa.

I 2019 skiftede Casper Nielsen OB ud med belgisk fodbold og Royal Union SG. I sidste sæson endte det med sølvmedaljer med danskeren som en af holdets og ligaens største stjerner. Det bragte ham også ind i landsholdsvarmen.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.