• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mikkel Fuhr Nielsen

Fælder dom: Lindstrøm var et dårligt køb, men...

Foto: Getty Images

Jesper Lindstrøm havde en vaklende start på sit Bundesliga-eventyr, men da han først fandt sig til rette i Tyskland, så han sig ikke tilbage. Det er i hvert fald dommen fra hans cheftræner.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Jesper Lindstrøm hjalp Brøndby til mesterskabet i 2021 efter at have smadret Superligaen. Det havde Eintracht Frankfurt også bemærket, da de valgte at hente ham til Bundesligaen.

Han fik stor tillid af holdets cheftræner Oliver Glasner, men de mange spilleminutter blev til hverken mål eller assists i de første måneder for danskeren. Men så tog det fart.

Han scorede sit første mål i november, og så regnede de ind i december, hvor han blev kronet som månedens unge spiller. Da sæsonen sluttede vandt han også årets unge spiller i Bundesligaen.

- I sidste ende så er der stadig plads til forbedringer for Jesper. Men han er på rette spor og er en rigtig vigtig spiller for os, siger Oliver Glasner ifølge det tyske medie Hessenschau på et pressemøde før fredagens møde med Bayern München, inden han fælder dom over danskerens første år i klubben.

- Han gik fra at være et dårligt køb til at være årets unge spiller i Bundesligaen. Det er hans udvikling, siger han.

Den danske offensivspillere var plaget af skader mod afslutningen af sidste sæson, men det lykkedes ham alligevel at blive klar til Europa League-finalen, som hans Frankfurt-hold vandt.

På deres vej til finalen var Jesper Lindstrøm med til at slå blandt andre FC Barcelona ud af turneringen, og i denne sæson har danskeren fortsat de gode takter.

I første runde af den tyske pokalturneringen spillede han 67 minutter og kom på tavlen mod Magdeburg i Frankfurts sejr på 4-0. Senere fredag kan han igen komme i aktion, når Frankfurt åbner Bundesligaen mod Bayern München.

Siden skiftet fra Brøndby IF er det blevet til 40 kampe, seks mål og ni assists. Kontrakten med tyskerne løber frem til sommeren 2026.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.