Foto: Getty Images
Champions League

Falk jubler: Præstationen en af de største

Rasmus Falk slår fast, at han er rigtig stolt over at have fået point på et af de sværeste steder i fodboldens verden.

FC København tog onsdag ned til Sydtyskland og fik 0-0 på udebane mod storklubben Bayern München i Champions League. Det var noget, som gjorde indtryk på FCK's Rasmus Falk efter kampen.

Det slog han fast i et interview med Viaplay kort efter slutfløjt.

- Jeg fik en statistik i går, der hed 29 kampe i gruppespil og 28 sejre på hjemmebane - og én uafgjort. Så at vi kan få en uafgjort hernede. De kommer med deres stærkeste spillere, og det er en kæmpe, kæmpe præstation. En af de største faktisk. Det var også en lang kamp, fortæller Falk.

Han peger desuden på, at det er få, der ved, hvor svært det er at tage ned til Bayern og få point dér.

Der er nok få, der ved, hvor svært det er, at tage herned og få point.

- Jeg er rigtig stolt af det, fordi det måske er et af de sværeste steder i verden at få point. Og hvis man kigger på, hvordan vi blev skilt ad af Manchester City og Dortmund, siger han og fortsætter:

- Jeg ved godt, at de har chancer, og Kamil (Grabara red.) står fantastisk. Det er nødvendigt for at få point, men vi har taget skridt i forhold til de kampe her, lyder det fra Rasmus Falk.

Det er nu også sådan, at FCK selv kan afgøre, hvorvidt de skal videre i turneringen.

- Det er fantastisk, at vi har sat os i den situation. Det der med at få et point i dag er også vigtigt. Både for at vise, at vi kan spille tætte kampe, men også i forhold til gruppen, fortæller FCK-midtbanespilleren.

Falk selv hørte til blandt de spillere, der gjorde det godt - men der var dog andre, der var over ham i præstationen. Læs mere om det her.