Foto: Getty Images
Champions League

Galatasaray-træner uenig med Jacob Neestrup

Galatasarays træner, Okan Buruk, mener ikke, at han med sine udtalelser udviste mangelfuld respekt overfor FC København

Tipsbladet i Parken.

Jacob Neestrup reagerede mandag forud for FC Københavns møde med Galatasaray i Champions League på tyrkernes cheftræner Okan Buruks udtalelser, som han kom med efter seneste runde i gruppespillet.

- Det er det jo ikke [respektfuldt, red.]. Der er jo to ting i det. En ting er, at modstanderens træner bevidst forsøger at ydmyge mine spillere for det hårde arbejde, de lavede i München. Det er en ting. Det er ikke kønt, sagde Jacob Neestrup blandt andet - læs det hele her.

I München kæmpede FC København sig til uafgjort mod tyskerne, men Okan Buruk mente alligevel, at de forærede FC København et point. Nu uddyber tyrkernes træner så sin udtalelse, efter han har fået af vide, at Jacob Neestrup mente, at kommentaren ikke viser tegn på respekt.

Det gør Okan Buruk på mandagens pressemøde forud for klubbernes møde tirsdag, og her er han bestemt ikke enig i Jacob Neestrups udlægning om, at udtalelsen er fremført med ingen respekt.

- Det her blev brugt meget i 90'erne til at motivere spillere og fans, men jeg har ingen form for mangelfuld respekt overfor FC København. Efter den første kamp har vi set, at de kan vinde enhver kamp i gruppen, og hvilket hold de er.

Okan Buruk haler også i land, da han ikke mener, at han kommenterede FC København, men i stedet brugte krudt på at italesætte Bayern Münchens niveau.

- I min forklaring om Bayern München, mente jeg, at de var garanteret et avancement, og de spillede et niveau under deres højeste niveau. I morgen forventer jeg en helt anden Bayern-indsats, da de tabte 1-5 i weekenden og skal spille bedre. Jeg har forklaret mig omkring Bayern, og jeg lavede ikke nogen kommentarer omkring FC København. Jeg mener ikke, at der er mangelfuld respekt. Det er et hold, som jeg rigtig godt kan lide og respekterer.

Det første opgør i Istanbul endte 2-2, selvom FC København havde været foran med to mål det meste af kampen. Et rødt kort til Elias Jelert viste sig dog at blive kampafgørende, da Galatasaray i de døende minutter fik scoret to gange.

Tirsdag kan ingen af de to mandskaber bruge uafgjort til noget, hvis Manchester United vinder over Bayern München. Vinderen i Parken vil omvendt kunne booke billetten videre i Champions League sammen med Bayern München.

Her har Tipsbladet samlet det fulde overblik over FC Københavns gruppe og de mulige scenarier, så du er klædt på til kampstart tirsdag klokken 21.00.