• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Grealish afslører komisk samtale med Grabara

Foto: Getty Images

Ifølge Jack Grealish var Kamil Grabara nærmest i chok over Erling Haalands niveau under Manchester Citys 5-0-ydmygelse af FC København.

Af Lars Gram-Hanssen

Kamil Grabara fik onsdag comeback efter flere måneders skadesfravær, og det var ikke ligefrem en blød start den tilbagevendte FC København-målmand.

Det var således i Champions League-kampen ude mod Manchester City, at Jacob Neestrup valgte at give Grabara chancen, og det blev selvsagt en ganske hektisk aften for den polske målmand, der måtte hente bolden ud af eget net hele fem gange. 

Grabara blev overlistet to gange af Erling Haaland i første halvleg, og mødet med den norske angriber gjorde tilsyneladende indtryk på FC København-målmanden. Efter slutfløjtet kommenterede Manchester City-stjernen Jack Grealish i hvert fald en lille interaktion, han havde med Grabara på vej ud af banen. 

- Det er utroligt, hvis jeg skal være ærlig. Jeg har aldrig oplevet noget lignende i mit liv. Ved det første og det andet mål grinede jeg bare. Han [Haaland, red.] er der altid. Deres målmand sagde noget til mig, da jeg var på vej tilbage. Han sagde: 'Han er ikke menneskelig!' Jeg svarede ham: 'Og det fortæller du til mig?' Forhåbentligt kan han fortsætte den her form og føre os til storhed, lød det således, ifølge BBC Sport, fra Jack Grealish. 

Efter slutfløjtet blev Pep Guardiola spurgt til rygter om en særlig frikøbsklausul i Erling Haalands kontrakt. Du kan læse Guardiolas svar HER.