• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Neestrup: Her fejler vi ved Bayerns sejrsmål

Foto: Getty Images

Det hele kunne være undgået meget tidligt i forløbet.

Af Oliver Okstrøm

FC København nærmede sig et stort resultat tirsdag aften i Champions League mod Bayern München. Lukas Lerager havde bragt de danske mestre foran med 1-0 i anden halvleg, men et stærkt, tysk comeback sendte sejren til Bayern.

Når FCK-cheftræner Jacob Neestrup ser tilbage på Bayerns sejrsmål til 2-1, så står det klart, at det nemt kunne være undgået. Det fortæller han i studiet på TV3+.

- Jeg ser det på de taktiske billeder, vi har, hvor vi kan se hele banen, der synes jeg, at bagkæden pumper for langsomt, fordi Kane når lige at komme ud af offside - og det er verdens nemmeste job og den regel, vi har. Når keeperen har bolden på fødderne, så skal vi bare stå på midterlinjen. Og så skal vi ikke engang snakke om den fejl bagefter, siger han og forsætter:

- Men det er jo klart, at det er forskellen på national og international fodbold i den her situation. Der opfatter Müller, som har 15-16 års top-erfaring, den opfatter han lige lidt hurtigere. Hvis vi sprinter hjem og tror på, at Kamil, Birger og Valdemar kan løse den - hvis vi sprinter hjem med en spiller eller to bagefter, så kan vi også sagtens nå at blokere, så det er derfor, at vi taber, lyder det fra Neestrup.

Scoringen til 2-1, som blev sat ind af Tel, kan ses i videoen i toppen af artiklen.

Nu venter to kampe mod Manchester United som de næste opgaver i Europa for FCK, og her ser han muligheder. Særligt efter, at Galatasaray tirsdag slog den engelske storklub på Old Trafford.

- Så kan vi også drille dem derovre. Det er det, som vi vil, fortæller FCK-træneren.

Jacob Neestrup scorede sig selv en fin karakter i kampen mod Bayern. Se dem alle her.