• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Neestrup roser FCK-profil: Det lykkes rigtig godt

Foto: Getty Images

Efter 2-1-nederlaget til Bayern München var Jacob Neestrup godt tilfreds med beslutningen om at spille med Viktor Claesson som falsk nier.

Af Lars Gram-Hanssen

Tipsbladet i Parken. 

Det var en stærk kollektiv præstation, som FC København-mandskabet tirsdag aften leverede mod Bayern München i Parken, men efter slutfløjtet var Jacob Neestrup også klar med rosende ord specifikt til anfører Viktor Claesson, der efter bænkpladser i flere store kampe var tilbage i startelleveren. 

- Uden at sammenligne ham med Hakon Haraldsson, for det er to vidt forskellige spillere, så synes jeg helt generelt, at vi med Viktor Claesson lykkes rigtigt godt med at have en nier, som ikke er en nier, men mere en falsk nier eller en ekstra midtbanespiller, når vi bygger spillet op, lød det fra Jacob Neestrup på pressemødet efter Bayern Münchens 2-1-sejr. 

Jacob Neestrup var generelt tilfreds med, at FC København formåede at stresse gæsternes bagkæde. 

- Jeg synes, at vi har et godt load inde centralt, samtidig med at vi har to spillere, der hele tiden binder deres bagkæde, så de får svært ved at bryde igennem. Jeg synes, at vi kommer godt ud af deres pres, også når de går højt på os, lød det fra Neestrup. 

Til gengæld vurderede FCK-bossen, at "Løverne" til tider lod Bayern München spille bolden for nemt rundt. 

- Jeg synes, at der hvor den knækker, er når vi i første halvleg er for nemme at spille rundt om i venstre side, hvor vi lever livet lidt farligt, men dog holder dem fra chancer, lød det fra Neestrup.

FC Københavns cheftræner talte efter nederlaget også om situationen i slutfasen, der endte med at blive kampafgørende. Det kan du læse om HER.