• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Påstand: Utilfreds stjerne gjorde Guardiola bange

Foto: Getty Images

Bayern München-journalisten påstår, at Pep Guardiola var en smule bange for portugiseren, inden Cancelo skiftede til Bayern München.

Af Jacob Quvang

Joao Cancelos bemærkelsesværdige skifte fra Manchester City til Bayern München på en lejeaftale fik en masse opmærksomhed.

Meldingerne var, at portugiserens exit var et resultat af et sammenstød med cheftræner Pep Guardiola. Her blev Cancelo angiveligt tosset over ikke skulle starte inde i FA Cup-kampen mod Arsenal, ligesom han var utilfreds med den mængde af spilletid, som han fik i de seneste uger. 

Pep Guardiola var fredag var ude og rose Cancelo på et pressemøde forud for weekenden kamp mod Tottenham, hvor han ikke ville sætte en finger på Cancelos personlighed. 

Ifølge BILD-journalisten, Christian Falk, som dækker Bayern München tæt, var det dog netop personligheden, som viste sig at være et problem. I et interview med CaughtOffside melder han, at Guardiola var bange for Cancelo. 

- Da han ikke spillede så meget til sidst, så var det oplagt at hente ham. Jeg hørte, at Pep Guardiola var en smule bange for, at Cancelo ville lave ballade i City. Det var derfor, at han var villig til at sende ham videre, siger Christian Falk. 

Manchester City hentede aldrig en afløser for Joao Cancelo, så umiddelbart er klubben svækket på backpositioen. Til gengæld slipper Guardiola for risikoen, der ville være ved at have en utilfreds spiller i truppen.

Joao Cancelo er lejet til Bayern München for resten af sæsonen. Den tyske storklub har dog en købsklausul på ham, som de kan gøre brug af.