Champions League Lars Gram-Hanssen

Real Madrid-profil svarer Salah: Det viser foragt

Foto: Getty Images

Ifølge Fede Valverde har en kommentar fra Mohamed Salah blot gjort Real Madrid-spillerne endnu mere motiverede inden lørdagens Champions League-finale.

Af Lars Gram-Hanssen

Mohamed Salah har givet Real Madrid-spillerne ekstra motivation inden lørdagens Champions League-finale i Paris. 

Sådan lyder det nu fra Real Madrid-spilleren Fede Valverde, der i et interview med Marca er blevet spurgt til den udtalelse, som Mohamed Salah kom med inden returkampen mellem Real Madrid og Manchester City i semifinalen. Her slog Liverpool-stjernen fast, at han håbede på at møde Real Madrid i finalen. Og ifølge Valverde er altså ingen tvivl om, at Salahs kommentar har givet spanierne endnu større motivation. 

- Ja. Selvfølgelig er det ord, som alle kan fortolke, som de har lyst til. Jeg er modstander, og jeg ser det som en undervurdering af Real Madrid-emblemet og spillerne... det eneste, vi skal fokusere på, er at gøre vores bedste. Forsøge at vise, hvorfor vi er i finalen. Og forhåbentligt kan vi sikre endnu et trofæ til fansene og til Real Madrid, lyder det således fra Valverde. 

I interviewet citerer Marca også Valverde for, at Salahs udtalelse viser 'foragt' for Real Madrid. 

Mohamed Salahs præference for at møde Real Madrid kan dog også ses som, at egypteren ønsker at få revanche efter Champions League-finalen i 2018, hvor han måtte udgå skadet i første halvleg, hvorefter Real Madrid slog Liverpool med 3-1. Efter Real Madrids avancement til årets finale skrev Salah således på Twitter, at Liverpool 'har et regnskab, der skal gøres op' med Real Madrid.