Champions League Lars Gram-Hanssen

Salah: Dette hold ønsker jeg at møde i CL-finalen

Foto: Getty Images

Mohamed Salah er ikke i tvivl om, hvem han håber at møde i Champions League-finalen.

Af Lars Gram-Hanssen

Liverpool sikrede sig tirsdag en plads i Champions League-finalen med en 3-2-sejr over Villarreal, og dermed står Merseyside-klubben nu i klubbens tredje Champions League-finale på fem sæsoner. 

Og efter tirsdagens kamp mod Villarreal var Mohamed Salah ikke i tvivl, da egypteren blev spurgt, hvem han foretrækker at møde i finalen i Paris den 28. maj. Den anden finalist findes først i aften, når Real Madrid tager imod Manchester City. 

- Jeg ønsker at spille imod Real Madrid, hvis jeg skal være ærlig. City er et meget vanskeligt hold, vi har spillet imod dem flere gange i denne sæson. Men hvis du spørger mig personligt... jeg vil gerne spille imod Real Madrid og besejre dem, lød det således, ifølge avisen Mundo Deportivo, fra Mohamed Salah. 

Mohamed Salah udgik grædende i første halvleg, da Liverpool i 2018 mødte Real Madrid i Champions League-finalen i Kiev, hvor madrilenerne hentede en 3-1-sejr. Den egyptiske stjerne pådrog sig således en skulderskade efter en duel med Sergio Ramos, og den oplevelse spiller med al sandsynlighed en stor rolle i, at Salah nu ønsker at tage hævn over den spanske storklub.