Sviatchenko efter Ajax-nederlag: Vi har meget ære af kampen

Selvom de startede dårligt, så kom FC Midtjylland tilbage i Champions League-kampen, som de tabte 2-1 til Ajax.

Bagud 2-0 efter 13 minutter så det skidt ud for FC Midtjylland i deres tredje kamp i Champions League-gruppespillet.

Og selvom Anders Dreyer fik reduceret kort efter, så kom midtjyderne ikke tættere på et point. Alligevel godkender klubbens anfører, Erik Sviatchenko, ulvenes præstation.

- Ja, tag de første fem minutter væk, så har vi meget ære af kampen. Men jeg er ærgerlig over, vi lukker et mål ind så tidligt. Det er noget hø, at vi står med nul point, men bedre end første kamp, siger han til TV3+ efter kampen.

Anden halvleg var langt hen af vejen en ørkenvandring for tv-seerne, hvor Ajax fokuserede mere på at holde FCM væk fra chancer. Alligevel mener Erik Sviatchenko, at midtjyderne var godt med.

- Jeg synes anden halvleg er lige langt hen af vejen, men den afgørende chance, hvor vi er helt fri, den kommer ikke.

FC Midtjylland har nu fire point op til både Ajax og Atalanta. Næste runde venter Ajax på udebane.