Video : Tipsbladet
Generelle

Bombe: Tipsbladet henter Farzam Abolhosseini

Nok er transfervinduet lukket, men her er en klikbasker af de helt store: Farzam Abolhosseini starter 1. maj på Tipsbladet i en stilling som international korrespondent.

Han er den bedste i Danmark, når det kommer til at afsløre transfernyheder, og derfor er Tipsbladet og Better Collective glade og stolte over at kunne “afsløre”, at Farzam Abolhosseini er ny mand på Tipsbladet.

Fra den 1. maj 2024 starter den velansete transferjournalist i en rolle som international korrespondent for Tipsbladet, og dermed vil han være klar til at lave afsløringer og stærke historier til Tipsbladet og Better Collectives øvrige europæiske fodboldsites, blandt andre FotbollDirekt.se, Goal.pl og Soccernews.nl.

Ansættelsen af Farzam Abolhosseini, der skal arbejde tæt sammen med den øvrige redaktion på Tipsbladet, glæder Better Collectives ansvarshavende chefredaktør for Europa, René Schrøder:

- Når man som os har en ambition om at blive verdens førende, digitale sportsmediegruppe, kræver det ind imellem, at vi rekrutterer førende eksperter på lige netop deres område. Det har vi gjort med Farzam Abolhosseini, som er Danmarks førende transfer-journalist, og jeg glæder mig enormt til at få ham under vores vinger.

- Han skal ikke bare levere eksklusivt fodbold-indhold til Tipsbladet, men også til flere af vores andre brands i Europa. Han har et veludviklet netværk nationalt og internationalt, og jeg er mega stolt over, at det er lykkedes os at tiltrække ham til Better Collective.

- Han er første brik i det puslespil, vi er ved at lægge, hvor vi tilknytter førende profiler fra flere markeder i en gruppe, der arbejder tæt sammen på tværs af landegrænser om det, der optager fodboldfans allermest: Transfernyheder. Så vi kan udnytte, at vi har flere europæiske platforme, som kan profitere af de samme store nyheder, udtaler René Schrøder.

For Farzam Abolhosseini er det første gang, han laver et jobskifte, efter han for 12 år siden blev ansat på B.T. og siden har udviklet sine kompetencer inden for transferjournalistikken.

Han glæder sig til at komme i gang på Tipsbladet.

- Jeg vil være den bedste og hos de bedste, og når ambitionsniveauet er så højt, som det er her, kan jeg ikke se noget bedre match, og derfor lå det lige for, at jeg skulle takke ja, siger Farzam Abolhosseini, der deler de store ambitioner på vegne af Tipsbladet:

- Først og fremmest skal vi være de bedste i Danmark. Og det kræver benhårdt arbejde hver eneste dag. Gør vi det, så kan vi kigge ud over landets grænser. Der vil jeg gerne bidrage til, at folk bemærker, at vi er ambitiøse og gør en forskel.

- Og det er noget, vi skal gøre sammen. Det er ikke bare Farzam - det er hele Tipsbladets redaktion. Det er vigtigt at sige. Det er allerede en rigtig god redaktion, der har rykket sig meget på det seneste. Det har jeg bemærket, mens jeg sad på B.T.

Som sagt er det fra 1. maj 2024, at Farzam Abolhosseini starter på Tipsbladet.

Tipsbladet talte med Farzam Abolhosseini, da han stoppede på B.T. Det interview kan du læse ved at klikke her.