Video : Tipsbladet
Generelle

Dansk komet i stalden hos stort agentfirma

Flere store klubber jagter den danske komet, der nu er kommet i stalden hos et stjernespækket agentfirma.

I sommer var agentfirmaet CAA Base blandt andet involveret i Rasmus Højlunds skifte fra Atalanta til Manchester United, og snart kan det store agentfirma måske orkestrere endnu en stor danskerhandel.

I hvert fald har CAA Base indgået en aftale med det danske stortalent Patrick Dorgu fra Lecce og spillerens agent, Kingsley Ogbodo.

Det meddeler agentfirmaet via det sociale medie Instagram.

Som Tipsbladet forstår det, er der tale om et samarbejde mellem parterne, så Patrick Dorgus agent, Kingsley Ogbodo, stadig vil rådgive spilleren - nu blot med hjælp fra CAA Base. Samarbejdet vil gælde på ubestemt tid.

CAA Base er et stort agentfirma og har blandt andre stjernespillere som James Maddison, Richarlison og Son Heung-min fra Tottenham, Kingsley Coman fra Bayern München og Raphael Varane fra Manchester United i stalden.

Giganter lurer
Det er altså et firma, der er vant til at handle med store klubber, og det kan også blive aktuelt for 19-årige Patrick Dorgu snart.

Det tidligere FC Nordsjælland-talent har gjort kometkarriere i Italien, hvor han i denne sæson har spillet i samtlige af Lecces kampe i Serie A, mens han også har debuteret på det danske U21-landshold.

Ifølge Tuttomercatoweb har præstationerne også skabt stor interesse. Således  er Juventus og Bayer Leverkusen, der aktuelt topper Bundesligaen, interesseret i den danske venstre back.

Måske venter et skifte til sommer eller allerede til vinter. Det må tiden vise.