• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Dansker får ophævet lejeaftale

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere Silkeborg-spiller vender nu tilbage til West Ham.

Af Victor Risager

Frederik Alves Ibsen er færdig i Sunderland et halvt år før tid og vender tilbage til West Ham United. Det bekræfter Sunderland fredag eftermiddag.

Den engelske traditionsklub lejede den danske forsvarsspiller i sommer for hele den indeværende sæson, og han nåede i alt 504 minutter fordelt på ni kampe for Sunderland. Det har ikke været nok, har klubberne sammen besluttet.

- Under hele Freddys lån har vi været i regelmæssig dialog med ham og West Ham United om hans program. Han har gjort fremskridt, og han er modnet uden for banen, men han mangler den hyppighed af kampe, der kræves på dette stadie af hans udvikling, og vi forstår i fællesskab behovet for, at han skal spille regelmæssig fodbold.

- Efter at have gennemgået dette med hans moderklub, blev vi enige om, at det er den naturlige løsning for ham at vende tilbage i januar for at planlægge anden del af sæsonen. Vi takker West Ham United, og vi ønsker Freddy held og lykke i hans karriere, siger Kristjaan Speakman, sportsdirektør i Sunderland, til klubbens hjemmeside.

For nylig missede Frederik Alves Ibsen også en kamp som følge af “et attitudeproblem”, fortalte cheftræneren, dog uden at uddybe situationen. Han kom siden tilbage i truppen.

I West Ham er der ikke umiddelbart udsigt til spilletid, så det er nok ikke utænkeligt, at der venter en ny lejeaftale i foråret. 

22-årige Frederik Alves Ibsen har kontrakt med West Ham frem til 2024. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020