• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Anders Dehn

FC Midtjylland sender ung spiller til 2. divisionsklub

Foto: Aarhus Fremad

Nikolaj Kirk forlader FC Midtjylland et år før kontraktudløb. Han skal fremover spille for Aarhus Fremad.

Af Anders Dehn

Trods sine 22 år har Nikolaj Kirk flere interessante klubber på cv'et. Dels Brentford, dels Stabæk og dels FC Fredericia. Alle har han været udlejet til i sin FC Midtjylland-tid, men nu er det slut med udlejningerne.

Kirk skifter til Aarhus Fremad i 2. division. Han havde et år tilbage af kontrakten med FCM, men har altså fået løbepas. I Fremad skal han spille under et par velkendte herrer.

Læs også:Aarhus Fremad opruster økonomisk: Vil i 1. division inden for to år

Cheftræner Morten Dam Kjærgaard var assistent i Fredericia, og Fremads spillende assistenttræner, Martin Mikkelsen, var holdkammerat med Kirk i samme klub.

- Det er nok primært Morten og Martin, som jeg kender fra Fredericia, der spiller en rolle i skiftet. Jeg ved, hvad de står for, og jeg havde snakket lidt med Martin om det, da vi begge sad på bænken i Fredericia. Derefter snakkede jeg med Morten, og det lød som et spændende projekt. Deruodver passer skiftet rigtig godt, i forhold til jeg skal læse i Aarhus, siger Nikolaj Kirk til sin nye klubs hjemmeside.

Læs også:Tidligere Superliga-spiller bliver spillende assistent i 2. division

Den nu tidligere FC Midtjylland-spiller har fået en toårig kontrakt. Han nåede aldrig at få debut for de danske mestre, men har én kamp for Brentford, seks for Stabæk og 13 for FC Fredericia bag sig.

- Vi er glade for FC Midtjyllands velvillighed og deres måde at håndtere casen på for alles bedste. Det er en god og fornuftig aftale, der baserer sig på fremadrettede præstationer, og det er samtidig ikke en økonomisk byrde for os som klub. Vi er forsat meget tilfredse med det gode samarbejde med FCM, og at vi igennem netop det samarbejde får en spiller af Kirks kvalitet til klubben, siger direktør Lars Kruse.

Læs også:Talenterne jagter spilletid: FC Midtjylland udlejer tre spillere

Læs også:OB og FC Midtjylland tester 'VAR' i træningskamp

Læs også:FCM begynder træning igen: Er ved at finde nye klubber til en del spillere

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus