Video : Tipsbladet
Generelle

Mafra hidsede sig op: Forstår godt dommer fik nok

Testkampen mellem Mafra og FC Fredericia blev afblæst nogle minutter før tid, da kampen gik over gevind. Tipsbladet har talt med FC Fredericia-spilleren Daniel Haarbo, og han kan godt forstå, at dommeren fløjtede af før tid.

Tirsdagens testkamp mellem Mafra og FC Fredericia blev ikke spillet til ende. 

Dommeren valgte nemlig at afblæse kampen før tid.

Tipsbladet har tidligere onsdag talt med Fredericia-direktør Stig Pedersen og dommer Allan Staal om kampen. 

Men hvordan var det at være spiller i besunderlige kamp?

21-årige Daniel Haarbo, der lige er skiftet fra FCK til FC Fredericia, siger til Tipsbladet, at det hele gik over gevind i anden halvleg.

- Første halvleg var helt normal, og der skete ingenting overhovedet, så det var helt fint. Det skete i anden halvleg, at Mafra-spillerne blev meget utilfredse med dommeren efter et par kendelser, der ikke gik deres vej.

- Så blev de virkelig irriterede over det, og de fik hidset sig meget op. Der er bare nogle episoder i streg, at det sker. Jeg tror, at dommeren gav et rødt kort, fordi han ikke ville finde sig i det. Det eskalerede bare, og de blev meget utilfredse og talte med store bogstaver. Det, tror jeg, resulterede i, at dommeren fløjtede af lidt før tid, siger Daniel Haarbo til Tipsbladet.

Midtbanespilleren slår fast, at Mafra ikke viste dårlig adfærd over for Fredericia-spillerne.

- Det var mest bare utilfredshed over dommeren. Det var ikke fordi, de var usportslige over for os eller i tacklingerne. Det var bare utilfredshed med kendelserne.

Den tidligere FCK-spiller har dog stor forståelse over for, at dommeren valgte at få nok med få minutter igen.

- Nu var det bare en træningskamp, og der var ikke noget at spille. Der var måske maksimalt fem minutter tilbage.

- Jeg troede faktisk, at kampen var færdig. Jeg forstår godt, at dommeren bare afbrød kampen og fløjtede af.

Fed kamp
Hvis man kigger på det sportslige i træningskampen, fik FC Fredericia meget ud af kampen, mener Haarbo, men han kommer med en mulig grund til, at det gik galt i anden halvleg.

- Det var en fed kamp at spille. Når man møder et hold fra Portugal, så er det måske en anden form for fodbold, end man har været vant til. Man vil også gerne spille teknisk god fodbold. Det var fint at blive matchet på den made.

- De gav os også kamp til stregen. Jeg tænker rent sportsligt, at begge hold fik meget ud af det. Mafra spillede med 11 spillere i første halvleg, og så skiftede de til 11 andre i anden halvleg. Det kan måske være, at der kom nogle nye ind, der ville bevise sig selv over for træneren. De kom også ind med intensitet, siger Daniel Haarbo til Tipsbladet.

FC Fredericia endte med at vinde opgøret 1-0.

Der er sæsonstart i NordicBet Ligaen for FC Fredericia 21. juli, hvor holdet skal en tur til Horsens.