Generelle Victor Risager

Medie: Rasmus Ankersen i dialog med dansk klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sport Republic, der er stiftet af blandt andre Rasmus Ankersen, er angiveligt i dialog med Lyngby Boldklubs ejere om et muligt samarbejde.

Af Victor Risager

Den tidligere FC Midtjylland- og Brentford-boss Rasmus Ankersen og hans firma, Sport Republic, er efter sigende i dialog med Lyngby Boldklubs ejere, Friends of Lyngby, om et samarbejde.

Det skriver nordicbet.dk

Sport Republic, der er stiftet af danske Rasmus Ankersen og Henrik Kraft, blev etableret i slutningen af 2021 og har siden overtaget aktiemajoriteten i Southampton. Gruppen har imidlertid talt om at udvide, så de kommer til at eje flere klubber. 

Og her kan et samarbejde med Lyngby Boldklub blive aktuelt. Ifølge nordicbet.dk er dialogen dog stadig "et stykke fra en købssituation", men det er angiveligt en mulighed at samarbejde nu, og at et køb kan blive aktuelt på et senere tidspunkt.

Rasmus Ankersen og Sport Republic skal dog ikke være den eneste investor, der har kig på Lyngby Boldklub, som igennem de seneste år har udviklet mange danske talenter.  

Lyngby Boldklub gør sig aktuelt i NordicBet Ligaen, men klubben er tæt på at vende tilbage til Superligaen. 

Tipsbladet har været i kontakt med Andreas Byder, som er administrede direktør i Lyngby. Læs hans kommentarer til rygterne om et samarbejdet lige HER