• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Real Madrid-præsident sviner PSG-boss

Foto: Getty Images

Real Madrid-præsident Florentino Perez har ingen planer om at opgive det udskældte Super League-koncept.

Af Lars Gram-Hanssen

Forholdet mellem Real Madrid har Paris Saint-Germain har længe været halvskidt, og de storklubber er tilsyneladende ikke på vej mod en forbrødring. 

Således har Real Madrid-præsident Florentino Perez nu sendt en sviner til PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi, der også er bestyrelsesformand i ECA, de europæiske klubbers organisation. 

Al-Khelaifi kritiserede for nyligt Real Madrid for at fejre sidste sæsons Champions League-triumf, og det er altså denne kommentar, der har fået Florentino Perez til at give Al-Khelaifi svar på tiltale. 

- Super League-formatet kan ikke være slutningen på debatten. Europæiske domstole sætter allerede nu spørgsmålstegn ved UEFAs monopol i fodboldens verden. Super League vil ikke være en lukket turnering, idet 25 procent af pladserne vil være åbne. ECA-præsidenten sagde for nyligt, at Madrid er bange for ECA. Vi er stadig nødt til at minde ECA-præsidenten om, hvem Real Madrid er. Konkurrence er en del af vores DNA, og klubben har et ansvar i forhold til at beskytte fodbold som helhed. Det handler om ikke blot at acceptere trusler, uanset hvor de kommer fra, lyder det således, ifølge Marca, fra Florentino Perez. 

Florentino Perez drager endvidere en parallel til tennisverdenen, hvor Real Madrid-præsidenten peger på, at man dårligt nok ville have set tre kampe mellem Nadal og Federer i årenes løb, hvis man i tennisverdenen brugte samme struktur som i fodboldens verden.