• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Mikkel Fuhr Nielsen

Kasper Dolberg i stort frieri til topklub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Dolberg kom tilbage på måltavlen mod Frankrig efter syv måneders måltørke. Nu ser han frem til klubfodbold med Sevilla igen, hvor han gerne vil fortsætte karrieren.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Kasper Dolberg viste endelig sin målnæse mod Frankrig efter syv måneder uden scoringer.

Den blonde angriber var det helt rigtige sted til at prikke Danmark i front i søndagens sejr på 2-0. Nu venter endnu en hård modstander i weekenden i form af Atletico Madrid, som Dolbergs Sevilla-mandskab får besøg af.

Kasper Dolberg er på udlån fra OGC Nice i Frankrig til Sevilla i denne sæson, hvor opholdet indtil videre har handlet om at komme tilbage i omdrejninger efter angriberens skulderskade.

- Jeg føler mig frisk. I de sidste to kampe med Sevilla er jeg begyndt at have det sjovt og føle mig fri. Sådan havde jeg det også, da jeg var med landsholdet. Når du genoptrænder i træningscentret, skulderen gør ondt og du ikke spiller... Så føler man, at man mister den vigtigste del, siger Dolberg til den spanske sportsavis AS.

Indtil videre har den danske angriber optrådt tre gange for Sevilla, mens han fortsat leder efter sit første mål. Han har resten af denne sæson til at få netmaskerne til at blafre i Spanien, men står det til Dolberg, så fortsætter opholdet i Sevilla også på den anden side af næste sommer.

- Jeg ved, at Monchi [Sevillas sportsdirektør, red.] har fulgt mig i mange år. Jeg føler mig anerkendt, og jeg synes, at der er en plan for mig. Selvfølgelig vil jeg gerne blive her, det er årsagen til, at jeg kom. Jeg vil forsøge at gøre det godt, så det sker, siger danskeren.

Kasper Dolberg, 24 år, brød for alvor igennem i AFC Ajax, hvorefter Nice købte ham. Opholdet i Sydfrankrig har været en blandet landhandel, hvor angriberen også har kæmpet med flere ting uden for banen.

Sevilla kæmper også med det i øjeblikket, da de har fået en forfærdelig start på sæsonen. Blot fem point har den normale topklub skrabet sammen i sæsonens første seks spillerunder.

Kasper Dolberg har en kontrakt med OGC Nice frem til sommeren 2024, men i lejeaftalen med Sevilla er der indbygget en købsoption.