Video : Tipsbladet
Landshold

Her vises der EM på storskærm i København

TV2 placerer sit EM-studie på Islands Brygge, hvor der inviteres til storskærmsvisning af kampene.

Der er dømt folkefest i København, når det danske landshold til sommer skal forsvare de rød-hvide farver ved EM i fodbold. 

Her har TV 2 fredag meldt ud, at man placerer sit EM-studie på Islands Brygge, hvor man samtidig inviterer til storskærmsvisning til samtlige EM-kampe. 

Her bliver der gratis adgang for 8.500 mennesker efter et først til mølle-princip. Her vil der blive placeret langborde og bænke på det store areal, fortæller Geir Oterhals, der er direktør for Fan Parks International, som står bag Fodboldfesten, der arrangerer EM-eventet. 

Hos TV 2 ser man det som en oplagt kombination af TV-studie og fan-kulisse.

- Vi vil aktivere TV 2 som en del af fællesskabet og danne en ramme om EM-festen. Det bliver en stemningsfyldt kulisse, som samtidig er oplagt for os at placere vores tv-studie i. Derfor har vi valgt et lave at partnerskab med Fodboldfesten, som har stor erfaring med at arrangere disse typer events, siger Kristian Hyldgaard, TV 2 Sports indholdschef.

Det fremgår, at eventet på Islands Brygge vil være fyldt med kulturelle aktiviteter og konkurrencer, lige som der også vil være gode kulinariske muligheder. 

EM sparkes i gang den 14. juni, når Tyskland møder Skotland.