• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov

- Hvor ville jeg dog gerne træne Dolberg hver dag

Foto: Getty Images

Landstræner Kasper Hjulmand ærgrer sig helt vildt over Kasper Dolbergs situation. Han ser stadig et kæmpe potentiale i den 25-årige angriber.

Af Ole Hoffskov

Tipsbladet i Parken

I den ideelle verden er Kasper Dolberg en del af det danske landshold, men verden er ikke ideel for angriberen i øjeblikket - i hvert fald ikke den del af den, der handler om fodbold.

25-årige Kasper Dolberg kan se tilbage på en frygtelig sæson, der på klubplan har budt på et elendigt efterår i Sevilla og et dårligt forår i Hoffenheim. Derfor var Dolberg heller ikke blandt de navne, Kasper Hjulmand tirsdag udtog til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Nordirland og Slovenien.

Og det ærgrer landstræneren helt vildt.

- Kasper har et fantastisk potentiale som angriber, og jeg håber virkelig, at han lander et sted, hvor han kan finde sig til rette, få trænet og spillet nogle kampe. Jeg tror virkelig meget på ham, siger Hjulmand og tilføjer:

- Jeg ville sådan ønske, jeg var i en klub, hvor jeg kunne arbejde med ham hver dag, for han er en fantastisk angriber, som jeg tror virkelig meget på. Jeg håber, han ender et godt sted hos en træner, der kan se, hvem han er, og hvordan han kan spille. 

En spiller, der er i samme situation som Kasper Dolberg, er Thomas Delaney, der om muligt har haft en endnu værre sæson i de samme to klubber, Sevilla og Hoffenheim. 

- Thomas er en super vigtig spiller for os, og jeg håber virkelig, han finder et sted, hvor han kan få vist, at han er her endnu. Gør han det, er det en spiller, vi ser på landsholdet igen. Han er bestemt ikke færdig. Han har gode ben endnu, og jeg håber, vi ser ham igen til september. 

Både Kasper Dolberg og Thomas Delaney var med ved VM i Qatar, men ingen af dem har været en del af landsholdet siden.