Ligue 1

Dolberg og Nice fik ørene i maskinen

Efter en flot start på sæsonen kom Kasper Dolberg og Nice ned på jorden igen, da de lørdag tabte 3-1 til Montpellier.

Kasper Dolberg og Nice har startet sæsonen flot med to sejre i to kampe og en dertilhørende førsteplads.

Lørdag blev det så til sæsonen første nederlag, da de ude mod Montpellier tabte 3-1.

Kasper Dolberg var med fra start og spillede hele kampen, men udover et gult kort otte minutter før slutfløjt var danskeren ikke iøjenfaldende.

Montpellier kom foran efter 18 minutter ved Labrode, og i anden halvleg udbyggede Congre føringen til 2-0 og 3-0.

Det lykkedes Nice at få reduceret ved Dante efter 69 minutter, men de kom ikke tættere på end det.

Aktuelt er Nice stadig på førstepladsen, men den forsvinder højest sandsynlig søndag.