Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-formand slår fast: Vi vil forstærke os på to pladser

Ifølge Jan Bech Andersen satser Brøndby IF på at hente to forstærkninger i dette transfervindue. Det tyder dog ikke på, at den ene bliver Riza Durmisi.

Riza Durmisi sidder i en svær situation. De to seneste sæsoner har på lange stræk været ødelagt af skader, og han har haft svært ved at spille sig på holdet i Lazio. Ifølge B.T. har Brøndby-formand Jan Bech Andersen stadig en varm linje til klubbens tidligere back, men han kommer næppe hjem i dette transfervindue.

Det betyder dog ikke, at der ikke kommer andre spillere til Brøndby. Bech Andersen slår fast, at klubben sigter mod at hente to nye spillere, inden vinduet lukker om tre en halv uge.

Læs også:Nåede kun fem kampe: Riza Durmisi er færdig i Nice

- Alle kender hans (Durmisi, red.) situation. Jeg siger ikke, det kunne være ham, jeg siger bare, at hvad jeg mener, er irrelevant i den sag. Vi kigger på et vindue, hvor målet er at forstærke os på to pladser.

- Det gør vi, hvis økonomien er den rigtige, og der er det rigtige perspektiv. Hvis det er en til to tidligere Brøndby-spillere, så er det bare endnu bedre. Men det handler ikke om det. Det handler om økonomi og perspektiv, siger Jan Bech Andersen til B.T.

Læs også:Leder: Brøndbys stille transfervindue er et opgør med Zorniger-æraen

26-årige Durmisi blev i vinter udlejet fra Lazio til OGC Nice, men bedst som han havde fået to startpladser på stribe, blev den franske liga sat på pause. Den vendte aldrig tilbage fra sit coronahi, og dermed fik Durmisi kun i alt fire ligaoptrædener for klubben.

Nu er han tilbage i Lazio, hvor han stadig har tre år tilbage af sin kontrakt. 

Læs også:Transferplanen: Afventende Brøndby leder efter angriber og venstre back

Læs også:Brøndby præsenterer nyt underskud - men meget mindre end tidligere

Læs også:Avis: Brøndby kræver store beløb for Maxsø og Slimane