• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Ups! PSG-træner i kontrakt-brøler

Foto: Getty Images

Det franske fodboldforbund har ikke kunnet godkende PSG's nye cheftræners kontrakt, skriver avis.

Af Victor Risager

Christophe Galtier er denne sommer blevet præsenteret som ny cheftræner i Paris Saint-Germain. Men blot timer inden ligapremieren mod Clermont Foot lørdag aften er det kommet frem, at det franske forbund ikke kan godkende hans kontrakt med storklubben.

Det skriver L’Equipe.

Nærmere bestemt er det trænerafdelingen af det det franske trænerforbund, der ikke har kunnet godkende Christophe Galtiers kontrakt med PSG.

Det skyldes, at den tidligere Lille- og OGC Nice-træner ikke har fået opdateret sin UEFA Pro-licens. Hvert tredje år skal trænernes licens opdateres og deres viden genopfriskes, lyder det ifølge L’Equipe, og det har Galtier altså ikke fået gjort.

Derfor skal han nu kontakte det franske fodboldforbund og indvillige i at få genopfrisket sin UEFA Pro-licens så snart som muligt, hvilket formentlig vil være i en landskampspause.

Det ventes ikke at få konsekvenser for Christophe Galtiers deltagelse i lørdagens kamp mod Clermont Foot, og han har da også allerede stået i spidsen for PSG i en kamp, nemlig den franske supercup mod Nantes.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.