• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Avis: Skeptisk Eriksen afventer denne situation

Foto: Getty Images

Ifølge den engelske avis Daily Mirrror venter Christian Eriksen med at skrive under med Manchester United, fordi danskeren først vil se, hvilke ambitioner storklubben har på transfermarkedet.

Af Lars Gram-Hanssen

Det er over to uger siden, at The Athletic skrev, at Manchester United skulle have tilbudt Christian en kontrakt. 

Siden da er dog ikke kommet noget konkret nyt fra den danske landsholdsstjerne, der i disse dage overvejer sine forskellige muligheder, efter at hans kontrakt med Brentford udløb torsdag.

Og ifølge avisen Daily Mirror er forklaringen på ventetiden, at Christian Eriksen ønsker at se hvilke ambitioner de røde djævle har på transfermarkedet. 

- Manchester United håber på at hente den tidligere Tottenham-midtbanespiller Christian Eriksen på en to-årig kontrakt, men danskeren siges at have nogle reservationer vedrørende klubbens planer. Christian Eriksen afventer situationen, for at se hvordan Manchester Uniteds transferplaner udvikler sig, før han forpligter sig til noget overfor klubben, skriver Daily Mirror således. 

Avisen peger på, at Manchester United har fået en frustrerende start på sommerens transfervindue, hvor klubben stadig ikke har gennemført et indkøb endnu. 

En lang række medier har i de seneste uger reporteret, at Manchester United er i fremskredne forhandlinger med Barcelona om Frenkie de Jong, men skiftet er altså stadig ikke faldet på plads. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.