Premier League Oliver Okstrøm

Billing ikke corona-vaccineret: Føler det er tvang

Foto: Getty Images

Philip Billing fortæller nu ærligt, at han ikke er vaccineret.

Af Oliver Okstrøm

Corona har med få pauser plaget nærmest alle aspekter af livet i de sidste to års tid, og en af de store emner det handler om, hvorvidt man bliver vaccineret eller ej. Tidligere har FC Midtjyllands Pione Sisto stået frem og fortalt, at han ikke har fået vaccinen.

Det samme gør Philip Billing fra engelske Bournemouth nu også i Sistos podcast Inside by Sisto

- Jeg kan starte med at sige, at jeg ikke selv er vaccineret. Jeg er ikke imod det, men jeg er ikke for det. Jeg er ikke sådan en anti-vaxxer, der siger 'Jeg skal slet ikke'. Det er noget, jeg bliver i fremtiden, men lige nu har jeg ikke læst nok om det.

- Det er bare min personlige tilgang og, hvad jeg tænker om det. Jeg føler på en eller anden måde - og det kan lide, og det er uanset hvad det er omkring - jeg føler, at de er ved at tvinge en til at få. Jeg siger ikke, at der er noget galt med vaccinen. Det er der sikkert ikke, men jeg kan ikke lide den måde, som de gør det på.

Billing peger endvidere på, at selvom det er et valg, så er der stadig regler om, at man skal have vaccinen for at kunne komme ind visse steder. 

I Bournemouth er omkring 80 procent af klubbens ansatte ifølge danskeren vaccineret, og han fortæller, at det ikke er noget, der giver gnidninger. 

Tidligere har Philip Billing været i centrum for en historie om, at han skulle have overvejet at spille for Nigeria i stedet for Danmark. Det er en historie, som han selv har afvist. Læs mere om det her.