• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Her kan Eriksen slutte sig til Man Utd

Foto: Getty Images

Noget tyder på, at Christian Eriksen først skifter til Manchester United i næste uge.

Af Victor Risager

Det er en offentlig hemmelighed, at Christian Eriksen snart skifter til Manchester United. Men hvis man havde håbet på at se danskeren blive præsenteret i denne uge, skal man nok tro om igen.

Det meddeler BBC Sport.

Ifølge det normalt pålidelige medie er det usikkert, at Eriksen når at komme helt på plads i Manchester United, inden klubben fredag rejser til Thailand for at påbegynde forberedelserne til den komme sæson og spille en testkamp mod Liverpool.

I stedet er det “mere sandsynligt”, at Eriksen slutter sig til Manchester United på klubbens tur til Melbourne, Australien i næste uge, skriver BBC Sport.

Manchester United skal i næste uge spille to testkampe i Melbourne mod henholdsvis Melbourne Victory den 15. juli og mod Crystal Palace den 19. juli. Derefter skal De Røde Djævle spille testkampe i Perth, Australien og Oslo, Norge, inden man spiller sidste testkamp på hjemmebanen Old Trafford den 31. juli.

Årsagen til, at Eriksen først ventes at slutte sig til holdet i næste uge, er, at der stadig mangler at blive gennemført et lægetjek, mens andre dele af en aftale mangler at falde på plads.

Har du planer om en fodboldtur til nogle af Europas store ligaer? Så tjek portalen Visit Footbal, hvor du kan sammenligne tilbud og priser for ture til Premier League, Bundesligaen, La Liga og Serie A