• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Leicester skal bryde ond udebanestatistik mod Bournemouth

Foto: Getty Images

Få her optakts-punkter til søndagens kamp mellem Bournemouth og Leicester City.

Af Victor Risager

Leicester City har været en positiv overraskelse i Premier League i denne sæson, hvor de længe har været i top tre, men på det seneste er Brendan Rodgers tropper raslet ned i tabellen.

De er aktuelt på fjerdepladsen, men de har også kun ét point ned til Manchester United på femtepladsen. Søndag skal de forsøge at besejre Bournemouth for at holde Manchester United bag sig, men Leicester er også oppe imod en ond udebanestime.

Det fremgår af de ti spændende opta-statistikker til kampen, som Spilxperten har sørget for.

Her er 10 optakts-skud til Premier League-kampen:
- Efter at have været ubesejret i deres første syv Premier League-møder med Leicester (to sejre og fem uafgjorte), har Bournemouth nu tabt deres to sidste kampe mod Leicester.

- Leicester er uden sejr i deres seneste fire Premier League-kampe på udebane mod Bournemouth (to uafgjorte og to nederlag), og vandt sidst over Bournemouth på udebane i februar 2014.

- Alle tre af Leicesters udebanemål i Premier League mod Bournemouth er blevet scoret i de sidste fem minutter af kampen, hvoraf to er kommet fra straffespark.

- Bournemouth har ikke vundet nogen af deres seneste ni Premier League-kampe (to uafgjorte og syv nederlag) siden en 2- 1 sejr mod Aston Villa i februar. Det er deres længste stime uden sejr i Premier League.

- Leicester er uden sejr i deres sidste seks Premier League-udekampe, hvor de har skiftet mellem nederlag og uafgjort, siden de vandt 3-0 over Newcastle i januar. Leicester havde vundet seks af deres foregående syv på udebane forud for denne stime.

- Bournemouths målløse uafgjort mod Spurs i sidste runde var deres første clean sheet i 17 Premier League-kampe - sidst de holdt målet rent i to kampe i træk var i november 2019 (en stime på tre clean sheets).

- Leicester City har scoret 18 mål i det sidste kvarter af deres Premier League-kampe denne sæson. Det er – sammen med Manchester City – flest i ligaen.

- Siden hans Premier League-debut i september 2018 har Bournemouths Jefferson Lerma fået 23 gule kort i turneringen (12 sidste sæson, 11 dette). Det er flest af alle spillere i den periode.

- Leicesters Jamie Vardy har scoret tre mål i sine to seneste Premier League-kampe – det er ligeså mange, som han havde i sine foregående 13 i turneringen. Vardy har også nettet tre gange i sine to seneste ligakampe mod Bournemouth, inklusive to mål i klubbernes møde i august.

- Jamie Vardy har scoret i 13 af Leicesters 17 Premier League-sejre i denne sæson., hvilket svarer til, at han har scoret i 76,5 procent af deres sejre. Ingen har scoret i en større procentdel af deres holds sejre.   

Stillingen i Premier League:

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020