• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Revser David de Gea: Hans tid er snart forbi

Foto: Getty Images

David de Gea er snart fortid i Manchester United, vurderer tidligere engelsk landsholdsspiller.

Af Ole Hoffskov

David de Gea var hovedpersonen i et noget bizart optrin, da Arsenal tidligere på ugen bragte sig foran 1-0 mod Manchester United på Old Trafford.

Den spanske målmand blev trådt på af sin egen holdkammerat og sank øjeblikkeligt i græsset. Mens han lå og ømmede sig, sparkede gæsternes Emile Smith Rowe bolden i et tomt mål.

David de Gea var meget utilfreds med, at scoringen fik lov at stå, og det har han også grund til, hvis man spørger den danske dommerekspert Jan Carlsen.

Hvis man spørger den tidligere engelske landsholdsspiller Trevor SInclair, peger alle pile dog udelukkende på Manchester United-keeperen. 

- Vi har alle prøvet at blive trådt på foden. Man bliver på benene, venter til bolden er ude af spil, og så kan man få den nødvendige behandling, siger han ifølge Mirror og tilføjer:

- Jeg kan slet ikke forstå den mangel på format, som de Gea udviste. Jeg er skuffet, hans holdkammerater må være skuffede, og det samme gælder trænerstaben og fansene. 

Den 31-årige spanier har været i Manchester United i mere end 10 år, og han nærmer sig 500 kampe for storklubben. Trevor Sinclair er dog ikke sikker på, at David de Gea når at runde den flotte milepæl, som han lige nu er 40 kampe fra.

Englænderen tror, at David de Gea snart er fortid i Manchester United.

- Nu har Ralf (Rangnick, red.) taget over, og jeg tror, at han gerne vil spille med en "sweeper-keeper". Så David de Geas tid i United er formentlig snart forbi, lyder det fra Trevor Sinclair.

Manchester United møder søndag Crystal Palace på hjemmebane.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020