• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

- Thomas Frank skal videre til sommer

Foto: Getty Images

Ifølge Tipsbladets chefredaktør er tiden kommet til, at Thomas Frank søger væk fra Brentford.

Af Lars Gram-Hanssen

Thomas Frank har leveret et nærmest mirakuløst godt stykke arbejde i Brentford, men den danske træner bør forlade London-klubben til sommer. 

Sådan lyder vurderingen fra Troels Bager Thøgersen, der er chefredaktør på printudgaven af Tipsbladet. 

- Til sommer skal Thomas Frank videre til en større klub end det Brentford, han arbejder for lige nu. For anden Premier League-sæson i træk overgår Brentford alle forventninger. Det er virkelig, virkelig flot at ligge i den bedste halvdel her, hvor vi kan skimte sæsonafslutningen, siger Troels Bager Thøgersen. 

Troels Bager Thøgersen er især imponeret over, at en lille klub som Brentford her i slutningen af marts blot har tabt fem kampe i Premier League, hvilket sætter en tyk streg under Thomas Franks kvaliteter som træner. 

- Men nu er det også tid til at komme videre. Det kan ikke blive ved med at gå, som det er gået. Nøglespillerne begynder at blive solgt til andre Premier League-klubber. Det kan simpelthen ikke undgås, når man er det mindste af alle 20 hold i ligaen, lyder det fra chefredaktøren. 

- Selvom Brentford er enormt dygtige deres rekruttering og faktisk får mere ud af det her Smartodds-arbejde, end FC Midtjylland har gjort her i de seneste år, så kan det ikke blive ved med at gå. Det er nærmest matematisk umuligt. Så det er nu, at Thomas Frank skal videre til en større klub. 

Troels Bager Thøgersen peger afslutningsvist på, at han bestemt også tror på, at jobmulighederne kommer til Thomas Frank til sommer.

Ifølge The Guardian er den 49-årige dansker en kandidat til at blive ny cheftræner i Tottenham. Læs mere om det HER

Se hele Troels Bager Thøgersens analyse i afspilleren over artiklen.