• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Victor Risager

Tirsdagens rygtebørs: Sancho enig med United - prisen er næsten på plads

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af Victor Risager

Jadon Sancho fra Borussia Dortmund til Manchester United
Note:
 Denne sommers hidtil helt store transfersaga ser snart ud til at få en ende. Sancho er blevet enige med United om de personlige vilkår; en aftale frem til 2025, der sikrer englænderen en løn på 250.000 pund om ugen. Klubberne mangler desuden kun de sidste detaljer i forhandlingerne om prisen. Meldingerne er lige nu at United må slippe i alt 90 millioner pund over tre omgange de næste tre år - derudover kan prisen stige med 18 millioner pund afhængigt af Sanchos præstationer.
Kilde: The Guardian
Sandsynlighed: Over middel

Francisco Trincão fra FC Barcelona til Leicester City
Note: 
Brendon Rodgers og kompagni har tilbudt at leje den 20-årige angriber i to sæsoner i en aftale, der efter de to sæsoner tvinger Leicester til at betale 45 millioner pund for at få portugiseren til Leicester på en permanent aftale. 
Kilde: The Guardian
Sandsynlighed: Middel

Viktor Fischer fra FC København til Besiktas
Note
: FC København-profilen har haft en skadesplaget sæson, men hans navn er tilsyneladende ikke gået helt i glemslen. Et væld af tyrkiske medier skriver tirsdag, at Besiktas vil have fingrene i Viktor Fischer - tyrkerne blev også sat i forbindelse med Fischer for et år siden.
Kilde: Haberturk
Sandsynlighed: Under middel

Martin Braithwaite fra FC Barcelona til West Ham
Note
: en danske angriber blev hentet til Barcelona i februar, men ifølge en spansk avis trækker det allerede nu op til en exit fra den spanske storklub. Selv om Braithwaite startede godt, røg han længere og længere væk fra startopstillingen, og nu er han angiveligt tæt på West Ham.
Kilde: El Mundo Deportivo
Sandsynlighed: Middel

Willian fra Chelsea til Arsenal
Note
: Willian skulle have afvist en toårig kontraktforlængelse med Chelsea, da han har forhandlet med klubbens rivaler Arsenal. Mikel Arteta og kompagni skulle stå klar med en treårig aftale.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Guardian

Philippe Coutinho fra Barcelona og Thomas Partey fra Atletico Madrid til Arsenal
Note
: Og Willian er ikke den eneste, der kan være på vej til Arsenal. Klubben har også fortsat et rigtig godt øje til Philippe Coutinho fra FC Barcelona og Thomas Partey fra Atletico Madrid.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Times

Alexis Sanchez fra Manchester United til Inter
Note
: Tiden i Milano har været turbulent for Alexis Sanchez, men nu skulle Inter være overbevist om, at han kan blive en succes i klubben. Klubberne skal efter sigende være enige om en transfer til knap 110 millioner kroner.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Corriere della Sera

Ben Godfrey fra Norwich til AC Milan
Note
: Den 22-årige forsvarsspiller var en profil hos Norwich, der efter nedrykningen til Championship kan sige farvel til ham. Ben Godfrey er således ønsket i AC Milan, men også Bayer Leverkusen skulle være interesseret.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Kim Min-jae fra Beijing Guoan til Lazio, Tottenham, Leipzig, Everton eller PSV
Note
: Kim Min-jae er en af Sydkoreas bedste spillere, og han kan nu være på vej til Europa. Således skulle en lang række klubber have et godt øje til forsvarsspilleren, der kaldes ”Monster”.
Kilde: Gazzetta dello Sport
Sandsynlighed: Middel

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus