Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Liverpool kan snuppe Barcelona-stjernefrø

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis Sport overvejer Liverpool at hente en af Barcelonas mest lovende talenter.

Af Lars Gram-Hanssen

Gavi har fået et stort gennembrud i Barcelona i denne sæson, men den spanske storklub risikerer nu at miste stortalentet denne sommer. 

Således skriver den spanske avis Sport nu, at Barcelona risikerer at miste Gavi til Liverpool, idet den engelske klub angiveligt er klar til at betale midtbanespillerens frikøbsklausul på 50 millioner euro, svarende til 370 millioner kroner. 

Ifølge Sport vil Liverpool kunne tilbyde den 17-årige Gavi en højere løn end det, Barcelona kan tlbyde ham. Barcelona har endnu ikke fået forlænget med Gavi endnu, og tidligere på ugen langede klubbens præsident, Joan Laporta, ud efter midtbanespillerens agent. 

- Hans repræsentanter har længe haft vores tilbud om en forlængelse liggende på deres bord. Vi har ikke hørt noget om, at han skulle have accepteret det. Det, vi har hørt, er at han sammenligner [tilbud, red.] og at han på et tidspunkt vil sige noget. Vi har allerede gjort det klart, hvor vi står, men spillerens agent har endnu ikke accepteret det, lød det således fra Laporta i et interview med L'Esportiu.

I interviewet understreger Laporta endvidere, at Barcelona 'er sårede' over situationen, som klubben ikke forstår. Ifølge Laporta ser Barcelona en stor fremtid for Gavi i klubben, men omvendt kan klubben ikke tilbyde mere end det, man allerede har tilbudt stortalentet.