• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medier: De vil sende voldsomt tilbud til Ronaldo

Foto: Getty Images

Ifølge The Telegraph forventes den saudiarabiske klub Al-Hilal snart at præsentere Cristiano Ronaldo for et nyt lukrativt tilbud. Ifølge Marca er det Al-Nassr, der favoritten til at hente den 37-årige angriber.

Af Lars Gram-Hanssen

Han afviste muligheden i sommer, men Cristiano Ronaldo kan potentielt spille i den saudiarabiske liga efter nytår. 

Sådan lyder det i hvert fald fra The Telegraph, der skriver, at den saudiarabiske Pro League forventes at henvende sig til portugiseren igen. 

- Cristiano Ronaldo forventes at modtaget et lukrativt tilbud om at spille i Saudi-Arabiens Pro League, og han kan blive brugt som frontfiguren i et bud på at afholde VM-slutrunden i 2030, skriver The Telegraph. 

Cristiano Ronaldo afviste i sommer et saudiarabisk tilbud, der inkluderede en årsløn på over en milliard kroner, men efter bruddet med Manchester United forventes den saudiarabiske klub Al-Hilal altså at komme på banen igen. 

Saudi-Arabien har endnu ikke bekræftet, at man vil byde på VM-slutrunden i 2030, men flere medier har i den seneste tid skrevet, at Saudi-Arabien, Egypten og Grækenland vil præsentere et fælles bud. 

Mens The Telegraph altså peger på Al-Hilal som klubben, der kan hente Cristiano Ronaldo, så er meldingen en smule anderledes fra Marca.

Den spanske avis skriver således, at det er klubben Al-Nassr, der drømmer om at hente den femdobbelte Ballon d'Or-vinder. 

Den aktuelt klubløse Cristiano Ronaldo skal i dag i aktion ved VM, når Portugal klokken 17.00 møder Ghana.