Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Tysker kan afløse presset Diego Simeone

Foto: Getty Images

Det kører ikke for Atlético Madrid i La Liga, og tirsdag kan de spanske mestre blive sendt ud af Champions League. Og ifølge den spanske avis El Nacional kan Diego Simeone snart være fortid på Wanda Metropolitano.

Af Lars Gram-Hanssen

Diego Simeone sikrede Atlético Madrid det spanske mesterskab i sidste sæson, men i skrivende stund befinder argentineren sig i en noget problematisk situation. 

Lørdag blev det således til et chokerende hjemmebanenederlag til Mallorca, og tirsdag venter der så en skæbnekamp mod Porto i Champions League, hvor Atlético Madrid er i overhængende fare for at ryge ud af turneringen.

Efter 1-0-nederlaget til Milan i den seneste runde skal Atlético Madrid således vinde i Portugal, hvis de spanske mestre skal videre fra gruppen. Samtidig skal Atlético Madrid håbe på, at Milan ikke slår Liverpool hjemme på San Siro. Den engelske klub allerede har sikret sig førstepladsen.

Det er målscoren, der bliver afgørende, hvis både Atlético og Milan begge vinder. Spaniernes målscore er 4-7 inden sidste runde, mens italienernes er 5-7.

Simeone under pres
Efter lørdagens nederlag til Mallorca ligger Atlético Madrid samtidig på en skuffende fjerdeplads i La Liga, 10 point efter topholdet Real Madrid. Og ifølge den spanske avis El Nacional er Diego Simeone nu under et markant pres.

- Der bliver i den grad stillet spørgsmålstegn ved El Cholo [Simeone, red.], og der er dem, der mener, at en udskiftning på trænerposten vil være bedst for alle. Efter et årti i jobbet, hvor Simeone har vist sig som en af de bedste trænere i klubbens historie, overvejer begge parter nu at sætte en stopper for samarbejdet, lyder det således fra El Nacional.

Ifølge El Nacional er Diego Simeone desuden fristet af et nyt eventyr, og den tidligere Inter- og Lazio-stjerne er angiveligt opsat på at prøve sig af i Serie A. 

El Nacional skriver endvidere, at Atlético Madrid-præsident ser Joachim Löw som en mulig afløser for Simeone. Löw, der i 2014 gjorde Tyskland til verdensmestre, stoppede i sommer som tysk landstræner efter 15 år i jobbet.