• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter tipsbladet

Rygtebørsen: Chelsea har ny spiller på plads

Foto: Getty Images

Tipsbladet er her klar med weekendens første omgang transferrygter.

Af tipsbladet

Gabriel fra Arsenal til PSG
Note: Paris Saint-Germain er interesseret i at købe brasilianske Gabriel, da Sergio Ramos forlader klubben denne sommer, men det er meget usandsynligt, at Arsenal vil sælge forsvarsspilleren.
Kilde: Goal
Sandsynlighed: Under middel

Mahmoud Dahoud fra Dortmund til Brighton
Note: Mahmoud Dahoud forlader Dortmund ved kontraktudløb denne sommer, og han bliver i næste uge præsenteret som ny Brighton-spiller. Han får en aftale indtil sommeren 2027.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Over middel

Marko Arnautović fra Bologna til AC Milan
Note: AC Milan overvejer at hente Marko Arnautović som erstatning for Zlatan Ibrahimovic, der forlader klubben efter denne sæson. AC Milan er allerede i forhandlinger med østrigerens agent.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Middel

Manuel Ugarte fra Sporting CP til Chelsea
Note: Chelsea har mere eller mindre fået en aftale med Manuel Ugarte på plads. Han havde også et tilbud fra PSG på hånden, men har besluttet sig for at skifte til London-klubben, der angiveligt betaler 450 millioner kroner plus 37 millioner kroner i bonusser.
Kilde: Record
Sandsynlighed: Over middel

Rasmus Højlund fra Atalanta til Manchester United eller Chelsea
Note: Søndagens hjemmekamp mod Monza kan meget vel blive Rasmus Højlunds sidste Serie A-kamp i denne omgang, idet den danske landsholdsangriber følges tæt af to engelske storklubber, nemlig Chelsea og Manchester United. Atalanta vil ikke sælge Rasmus Højlund for mindre end 450 millioner kroner og Bergamo-klubben foretrækker at beholde danskeren i én sæson mere. Højlund siges dog at være interesseret i et skifte til sommer. 
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Over middel

Kai Havertz fra Chelsea til Real Madrid
Note: Havertz er et emne i Real Madrid, idet cheftræner Carlo Ancelotti er en stor beundrer af tyskeren, der kan bruges på flere forskellige positioner i offensiven. Havertz kan blive hentet ind som erstatning for Marco Asensio, der forventes at forlade Real Madrid. 
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Middel

Declan Rice fra West Ham til Bayern München
Note: Meget tyder på, at Declan Rice forlader West Ham denne sommer, og englænderen kan ende i Bundesligaen, idet Bayern München angiveligt er ved at forberede et bud. Tyskerne har angiveligt været i London for at tale med Declan Rice, der også jagtes af Arsenal. 
Kilde: Sky Sport
Sandsynlighed: Middel

Karim Benzema bliver i Real Madrid
Note: Karim Benzema blev i ugens løb rygtet væk fra Real Madrid, men det forlyder nu, at den 35-årige franskmand kommer til at tage en sidste sæson i den spanske storklub. Benzema havde ellers modtaget et lukrativt tilbud fra Saudi-Arabien. 
Kilde: Marca
Sandsynlighed: Over middel

Sergio Ramos fra Paris Saint-Germain til en saudiarabisk klub
Note: Det er ikke kun Lionel Messi, der forlader Paris Saint-Germain efter denne sæson, idet pariserne også siger farvel til Sergio Ramos. Og ligesom Messi kan den tidligere Real Madrid-kaptajn nu være på vej til en klub i Saudi-Arabien. 
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Over middel