Foto: Getty Images
Skandinavien

Bodø udsender vildt tweet efter ydmygende sejr over Rosenborg

Der bliver trampet godt på speederen fra Bodø/Glimts side efter opgøret mod Rosenborg, som blev vundet med 5-1.

Bodø/Glimt har i denne sæson kørt nærmest alt over i den norske liga, og søndag blev det til en voldsom lektion mod Åge Hareides Rosenborg, hvor holdet nord for polarcirklen slog Trondheim-manskabet med hele 5-1.

Det var en sejr, som kommer en uge efter, at Bodø/Glimt sikrede sig mesterskabet i Norge, og derfor havde de reelt ikke det store at spille for, men alligevel blev det til denne opvisning, hvor både Kasper Junker og Philip Zinckernagel scorede.

Samtidig med kampen lavede klubben en live-opdatering på twitter, hvor deres SoMe-team havde særdeles meget fart på, da slutfløjtet lød. De kunne i hvert fald ikke holde sig tilbage med en besked, som sagtens kan tolkes som hånende.

Læs også:Sportschef bekræfter: Vi er interesseret i Philip Zinckernagel

- Kampen på Aspmyra (Bodøs hjemmebane red.) er ovre. Det blev en legende let og en suveærn 5-1-sejr til ligamestrene fra Bodø. Tak for kampen, Rosenborg. Tak for at lave æresport, selvom det var unødvendigt at stå i samtidlige 90 minutter, skriver Bodø/Glimt.

Det udsendte tweet har fået enormt mange reaktioner, som foruden over 2300 likes også har fået en del kommentarer, som både hylder og kritiserer det udsendte tweet, som kan ses nederst i artiklen.

Der er fire kampe tilbage af sæsonen nu i Norge, som følger kalenderåret modsat det meste af Europa, som spiller fra sommer til sommer. Mens Bodø-holdet er sikre mestre, så er Rosenborg på fjerdepladsen med to point op til tredjepladsen, som giver adgang til Europa League-kvalifikationen.

Læs også:Avis: Disse tre klubber jagter Philip Zinckernagel

Læs også:- Stop landskampe og Champions League

Læs også:Junker jubler: Vi kan spille den dårligste kamp og vinde ligaen

Læs også:Danskerduo sikrer Bodø/Glimt guldet