Skandinavien

Fire danskerscoringer i Malmö-pokalsejr

Der var dømt dansk målfest i Malmö torsdag aften, da Jon Dal Tomasson og Malmø FF spillede sig videre i pokalturneringen.

Andreas Christiansen og Søren Rieks var i hopla, da Malmö FF på hjemmebane vandt 4-1 over AIK Stokholm i kvartfinalen i den svenske pokalturnering.

Christiansen kvitterede med et hattrick i kampen, mens Rieks lavede en enkelt scoring og to assists.

Hjemmeholdet fik en forfærdelig start, da Paulos Abraham bragte gæsterne foran 0-1 efter syv minutters spil.

Men så gik der danskerfest i den. I det 39. minut udlignede Christiansen til pausestillingen 1-1.

Efter pausen kom den danske midtbanespiller igen på måltavlen, da han på et oplæg fra Rieks sendte bolden i netmaskerne til 2-1.

Rieks skulle også vise sig at få fornøjelsen af at score, da han et kvarter før tid sparkede bolden ind bag AIK-keeperen.

I opgørets sidste minutter lukkede og slukkede Christiansen med et hattrick og sendte Malmö videre til semifinalen med en 4-1-sejr.