• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Advarer FC Midtjylland og FC København mod Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF er flyvende, og både FC Midtjylland og FC København bør se sig over skulderen, mener ekspert.

Af Kenneth Jensen

For sjette gang i træk i Superligaen gik Brøndby IF fra banen med en sejr, og dermed har klubben meldt sig ind i medaljekampen i Superligaen.

Mikael Uhre scorede kampens eneste mål, da klubben vandt over Randers, og den sejr - kombineret med FCK's sejr over AaB - betyder, at Brøndby IF nu overvintrer på tredjepladsen - tre point efter FCK på andenpladsen.

Discovery-ekspert Mikke Bischoff mener, at konkurrenterne skal frygte Brøndby IF, der dog bliver stoppet af vinterpausen i Superligaen nu. 

- De er meget farlige, især hvis de havde spillet videre i Superligaen et par uger endnu. Det vil de ærgre sig over, Brøndby, for de er kommet ind i så god en stime. Det kan godt være, der kommer nogle pokalkampe og også en Europa-kamp, men det bliver et langt afbræk, hvor de skal have ferie og træne op igen. Kan de møde Superligaen med samme tempo og effektivitet, ja så er Brøndby en bejler (til mesterskabet).

-De har Nordsjælland ude i den første kamp (i foråret), og så er det SønderjyskE hjemme. Det er også to fine muligheder for at få seks point på kontoen, og så burde det se sjovt ud, siger Mikkel Bischoff til Discovery.

Se interviewet i toppen, hvor Flemming Povlsen også giver sit besyv med i forhold til Brøndbys muligheder.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020