Video : Tipsbladet
Superliga

AGF betaler nul kroner for ny sportschef

AGF kompenserer ikke SønderjyskE for at overtage Hans Jørgen Haysen. Århusianerne er klar til at tilknytte sportschefen med det samme.

AGF har peget på Hans Jørgen Haysen som klubbens nye sportschef, og den mangeårige SønderjyskE-boss tiltræder på Fredensvang senest 1. marts. 

Hans Jørgen Haysen rykker til Danmarks næststørste by, fordi Peter Christiansen som bekendt skal til FC København, og det har været velbeskrevet i medierne, at FCK og AGF har forsøgt at nå til enighed om et beløb, der sender "PC" til hovedstaden før 1. april. Det har foreløbig ikke været muligt.

Dermed er det altså ikke kun, når der handles spillere, at en transfersum kan komme på banen, men AGF slipper for at betale SønderjyskE for at overtage Hans Jørgen Haysen.

Læs også:Haysen forklarer skifte fra SønderjyskE til AGF: Der er tre grunde

Det afslører århusianernes administrerende direktør Jacob Nielsen.

- Hans Jørgen har lavet en aftale med os, der gør, at han tiltræder senest 1. marts, og han har haft en funktionæraftale med SønderjyskE, der gør, at han har haft en måneds opsigelse, siger AGF-direktøren til DR Østjylland.

Han fastslår, at AGF sådan set er klar til at byde Hans Jørgen Haysen velkommen med det samme.

Læs også:AGF henter sportschef hos Superliga-konkurrent

- Nu skal det have lov til at lande, og det synes jeg også i respekt for SønderjyskE, men hvis de alligevel ser ham som en dead man walking, overtager vi gerne Hans Jørgens arbejde med det samme. Men det må vi tage en dialog med SønderjyskE om. Vi har ikke i sinde at ødelægge deres transfervindue, siger Jacob Nielsen. 

Hans Jørgen Haysen har været sportschef i SønderjyskE siden 2014. 

Læs også:- Vil have Kjartan Finnbogason

Læs også:- Superligaen har ikke plads til at udsætte kampe

Læs også:Deadline nærmer sig: Her er 10 spillere fra Superligaens overskudslager