• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: FC København bød 15 millioner på ham

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København afgav angiveligt et bud på bulgarsk målmand i sommerens transfervindue.

Af Ole Hoffskov

FC København hentede en række nye spillere til klubben i sommerens transfervindue, og blandt de nye ansigter var to målmænd i form af Kamil Grabara og Johan Guadagno. Noget tyder dog på, at der også var andre keepere på blokken i den danske hovedstad.

Ifølge det bulgarske medie Tema Sport viste FC København interesse for den 19-årige målmand Svetoslav Vutsov, der til dagligt tørner ud for Slavia Sofia og desuden vogter målet på Bulgariens U21-landshold. 

Ifølge mediet tikkede der i sommerens transfervindue et bud på 15 millioner kroner fra FC København ind i mailboksen hos Slavia Sofia, men Vutson valgte at blive i klubben, hvor han er sikret spilletid. Forventningen er, at han på sigt kan tiltrække sig interesse fra endnu større klubber end FC København.

Om Svetoslav Vutsov fortsat fortsat er på blokken i FC København, melder historien ikke noget om, men umiddelbart er det svært at forestille sig, at løverne ønsker at foretage sig yderligere på målmandsposten.

Med Kamil Grabara og Karl-Johan Johnsson som den nuværende besætning - og fortsat ejerskab over Sten Grytebust - er det næppe der, FCK lige nu føler et behov for at styrke sig.

Desuden har klubben en stor tro på, at 18-årige Johan Guadagno, der blev hentet i Manchester United, på sigt kan gøre sig gældende på førsteholdet.

- Han er en spiller, som ungdomsafdelingen har fulgt meget tæt, og som de overleverede til os i den sammenhæng. Jeg må bare sige, at han er et stort talent. Han har været rigtig dygtig indtil videre, og jeg er meget imponeret. Ham spår jeg en meget stor fremtid. Tiden er ikke hans lige nu, men det skal han sørge for, at det bliver, sagde sportsdirektør Peter Christiansen til tipsbladet.dk i midten af juli.

Svetoslav Vutsov er med sine 195 centimeter en målmand, der rager godt op i landskabet. Han kommer dog næppe til at tone frem i den danske hovedstad. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020